U ontvangt uw klanten of bezoekers uiteraard in een omgeving die past bij uw bedrijf of organisatie. U stelt hoge eisen aan uw zakelijke interieur en uw zakelijke meubilair. Bovendien bent u zich bewust van het belang van maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en circulair ondernemen. Immers, uw klanten/bezoekers verwachten niet anders van u in een tijd waarin het milieu onder druk staat.

Uw zakelijke interieur en meubilair is aan slijtage onderhevig en eens komt het moment dat dit aan vervanging toe is. U kunt dan heel eenvoudig uw oude meubilair/interieur vervangen door nieuw. Maar past dit nog wel in een tijd als deze? Immers, het compleet vervangen van meubilair is niet bepaald duurzaam te noemen. Wat wel een duurzame oplossing is, dat is kiezen voor herstoffering van uw zakelijke meubilair en/of interieur. In verreweg de meeste gevallen is het binnenwerk of frame van zakelijk meubilair nog in uitstekende staat en conditie. Een nieuwe bekleding van duurzaam materiaal is dan een betere oplossing. En bovendien een oplossing die voordeliger is dan u denkt. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor het opnieuw laten bekleden van uw zakelijke meubilair wanneer u kiest voor een nieuwe look of sfeer.

VDH Stoffeerderij heeft veel ervaring in het (her)stofferen van zakelijk meubilair en zakelijk interieur. Zo verzorgen wij onder andere:
  • Stoffering horeca- en hotelmeubilair
  • Stoffering van meubels in publieke ruimtes
  • Stofferen van kantoormeubilair
  • Stofferen van wandpanelen en scheidingswanden

Zeker wanneer het gaat om zakelijk interieur en meubilair is het leveren van maatwerk een absolute vereiste. VDH Stoffeerderij levert u dit maatwerk en desgewenst denken wij graag met u mee in praktisch haalbare oplossingen.