Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan hun zakelijke interieur. Deze tendens is al enige tijd gaande en het is goed dat hier aandacht voor is. Immers, kantoor- en bedrijfsruimtes waren tot niet eens zo heel lang geleden vooral functioneel ingericht. Hierdoor doen deze ruimtes vaak zakelijk en kil aan. Het besef dat dit minder prettig is voor klanten, bezoekers en medewerkers doet bedrijven nadenken over hoe ze kantoor- en bedrijfsruimtes (opnieuw) in kunnen richten. Hiervoor zijn wandpanelen en scheidingswanden uitermate geschikt.

Wandpaneel voor TV

Stoffeerderij VDH kiest voor duurzaam, u toch ook?

MET HET OOG OP DE TOEKOMST

Wanneer u Stoffeerderij VDH uw wandpanelen en scheidingswanden laat stofferen, dan maakt u een duurzame keuze, die past in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werken wij met duurzame materialen, hergebruiken wij materialen en doen wij er alles aan om in het jaar 2030 volledig circulair te ondernemen. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken van wandpanelen en scheidingswanden. Daarnaast kunt u uw bestaande wandpanelen en scheidingswanden ook opnieuw door ons laten bekleden. Bijvoorbeeld wanneer de bekleding door slijtage aan vervanging toe is of wanneer u graag een nieuwe look aan uw interieur wil geven.

Wij helpen u altijd vanuit oprechte interesse in u en uw bedrijf of organisatie. Persoonlijke aandacht en service staan hierbij centraal. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Decoratief & Sfeerverhogend

Wandpanelen en scheidingswanden hebben een hoge decoratieve waarde. Zeker wanneer u deze laat bekleden met stijlvolle materialen. Dit heeft direct invloed op de sfeer in een ruimte. Het behoeft dan ook vast en zeker geen nadere uitleg dat dit prettig is voor uw bezoekers, klanten en medewerkers.

Stoffeerderij VDH heeft voor een groot aantal bedrijven de stoffering van wandpanelen en scheidingswanden verzorgd. Wij beschikken over een grote collectie bekledingsmaterialen, waardoor wij de wanden en panelen altijd een uitstraling weten te geven die past bij uw bedrijf en de ruimte waarin ze worden geplaatst.

Wij denken bij het kiezen van het bekledingsmateriaal graag met u mee, waarbij het leveren van maatwerk voor ons vanzelfsprekend is.

Een bijdrage aan prettige werkomstandigheden

Wandpanelen en scheidingswanden zijn niet alleen decoratief. Dit specifieke interieur draagt ook bij aan een prettige werkomgeving. Door middel van scheidingswanden kan er bijvoorbeeld snel en gemakkelijk meer privacy worden gecreëerd in een ruimte. Het is voor zowel uw klanten en bezoekers, als voor uw medewerkers een prettige gedachte dat u aandacht heeft voor privacy.

Zeker wanneer er veel mensen in één ruimte zijn, is het vaak een kakofonie van geluid. De akoestiek in veel ruimtes is hier niet op aangepast of op berekend. Dit vergt niet alleen veel van uw medewerkers, maar wederom ook van uw klanten en bezoekers. Wandpanelen en scheidingswanden kunnen worden voorzien van een stoffering die de akoestiek in een ruimte verbeteren. Het geluid wordt hierdoor gedempt en dit creëert rust.

Dit komt de concentratie en productiviteit ten goede. Stoffeerderij VDH heeft veel ervaring in het stofferen van wandpanelen en scheidingswanden met materialen die de akoestiek verbeteren. Wij laten ook u graag zien wat het effect is van een akoestisch wandpaneel of scheidingswand in een ruimte.