Een kantoorruimte van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met de kantoorruimtes zoals we deze vroeger kenden. De sobere inrichting waarbij er nauwelijks tot geen aandacht was voor ergonomisch werken, heeft plaats gemaakt voor fraaie ruimtes met functioneel en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. De werknemer van anno nu neemt meer dan eens plaats op design kantoormeubilair. Bovendien is er veel aandacht voor de inrichting van kantoorruimtes. Steeds vaker worden er scheidingswanden geplaatst, zodat medewerkers minder snel afgeleid worden. Aangezien we met meerdere mensen in één ruimte werken is het bovendien belangrijk om te zorgen voor een akoestiek waarbij het prettig werken is. Hiervoor worden zogenaamde akoestische wandpanelen ingezet.

Herstoffering stoelen voor de horeca

Voor elk interieur een passende oplossing

WELK KANTOORMEUBILAIR BEKLEED STOFFEERDERIJ VDH VOOR U?

Wij hebben veel ervaring in het opnieuw bekleden van kantoormeubilair, zowel design kantoormeubilair als tweedehands kantoor meubilair. Om u een indruk te geven welk meubilair wij een tweede (of derde) leven kunnen geven door deze opnieuw te bekleden, hebben wij een korte opsomming gemaakt. Hierbij aangetekend dat deze niet volledig is, maar slechts bedoeld is om u een indruk te geven:

  • Banken
  • Stoelen
  • Fauteuils
  • Wandpanelen (ook akoestisch)
  • Scheidingswanden
  • Bureaus
  • Maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld m.b.t. plaatsen van laptops en andere voorzieningen
NEEM DIRECT CONTACT OP

Herstofferen kantoormeubilair: een duurzame keuze

U heeft verschillende redenen om te kiezen voor het opnieuw laten bekleden van uw design kantoormeubilair en tweedehands kantoormeubilair. Eén van deze redenen is van financiële aard. Zeker wanneer u design kantoormeubilair heeft dat aan vervanging toe is, is herstofferen hiervan tot wel 30% voordeliger dan aanschaffen van nieuw design kantoormeubilair. Voor tweedehands kantoormeubilair ligt dit percentage iets lager, maar ook voor dit meubilair geldt dat herstofferen vaak voordeliger is dan vervangen en voordeliger is dan u denkt.

Een andere reden om te kiezen voor herstofferen van uw kantoormeubilair heeft alles te maken met mens, milieu en klimaat. Kiezen voor herstofferen is namelijk een duurzame oplossing. U laat hiermee als kantoor, bedrijf of organisatie zien dat u aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet (MVO). Dit wordt niet alleen gewaardeerd door uw klanten of uw bezoekers, maar zeker ook door uw medewerkers. Stoffeerderij VDH heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo werken wij met duurzame materialen en hergebruiken wij materialen wanneer dit mogelijk is. Onze ambities reiken echter verder dan dit. Zo streven we ernaar om in 2030 volledig circulair te ondernemen.

Slijtage van kantoormeubilair

Kantoormeubilair wordt intensief gebruikt. Dit betekent dat dit specifieke meubilair van dusdanige kwaliteit moet zijn, dat het niet snel slijt. Vaak is dit ook het geval, zeker wanneer uw kantoor is ingericht met design kantoormeubilair. Overigens geldt dit in verreweg de meeste gevallen ook voor tweedehands kantoormeubilair.

Eens komt echter het moment dat de slijtage aan de winnende hand is en het meubilair aan vervanging toe is. Van zowel tweedehands kantoormeubilair als van design kantoormeubilair wordt dan helaas maar al te vaak afscheid genomen. Het ‘oude meubilair’ wordt compleet vervangen door nieuw meubilair. Een keuze die voor de hand ligt, maar tegelijkertijd een keuze die vaak niet nodig is. Kijken we namelijk naar het binnenwerk en het frame van kantoormeubilair, dan zien we namelijk dat dit meestal nog in uitstekende staat en conditie verkeert. Waarom dan niet kiezen om uw tweedehands kantoormeubilair of uw design kantoormeubilair opnieuw te laten bekleden?

Vertrouw uw kantoormeubilair toe aan Stoffeerderij VDH

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wij voorzien ook uw kantoormeubilair graag van een nieuwe stoffering. Met ruim veertig jaar ervaring en met passie voor het ambacht van meubelstoffeerder, is uw kantoormeubilair bij ons in goede handen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en aandacht en laten u dit graag ervaren. Wij besteden niets uit, want alle opdrachten voeren wij volledig zelf uit. En maatwerk? Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

DIRECT CONTACT OPNEMEN
Welkomstruimte laten herstofferen