Naast het stofferen van meubilair als stoelen en banken, kunt u bij VDH Stoffeerderij ook terecht voor slaapkamer stoffering. We onderscheiden twee momenten waarop mensen kiezen voor slaapkamer stoffering. Zo kan het voorkomen dat het bed en de bed-achterwand, ook wel hoofdbord bed genoemd, versleten zijn. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u uitgekeken bent op uw slaapkamerinterieur en simpelweg toe bent aan iets nieuws.

Uw partner voor slaapkamer stoffering

WAAROM KIEZEN VOOR VDH?

Voor herstofferen bed, het opnieuw laten bekleden van uw bed-achterwand en een hoofdbord op maat laten maken, bent u bij VDH Stoffeerderij uit IJmuiden aan het juiste adres. Waarom dit zo is, hebben we even voor u overzichtelijk op een rij gezet:

  • Meer dan veertig jaar ervaring
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Betaalbaar
  • Zeer ruime keuze in bekleding (stof, leer of kunstleer)
  • Maatwerk mogelijk
  • Korte levertijden

Benieuwd wat VDH Stoffeerderij voor u kan betekenen op het gebied van slaapkamer stoffering? Dit laten we u graag zien! Neem dan ook gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden.

DIRECT CONTACT OPNEMEN
Slaapkamer stoffering, waarom VDH?
Hoofdbord op maat laten maken

Hoofdbord op maat laten maken

GEGARANDEERD INDRUK MAKEN

Een hoofdbord bed is een ware eyecatcher in uw slaapkamer. Wij begrijpen dan ook heel goed dat uw wellicht specifieke wensen heeft met betrekking tot dit hoofbord bed. Een nieuw hoofdbord kopen is een optie, maar houdt u er dan wel rekening mee dat de keuze beperkt is, zeker qua maatvoering. Wilt u echt iets te kiezen hebben, dan is een hoofdbord op maat laten maken de beste optie.

Standaard bestaat namelijk voor ons niet, maatwerk wel. Kiest u voor een vlakke stoffering met een bekleding in een fraai design? Of kiest u bijvoorbeeld voor herstofferen bed met een stoffering met knopen? Of een fraaie stoffering met echte capitonnering? VDH Stoffeerderij maakt ook uw hoofbord op maat en biedt u bovendien een zeer ruime keus in de stoffering van uw bed-achterwand. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij denken hierin graag met u mee en doen dit altijd in praktische en betaalbare oplossingen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Waarom kiezen voor herstoffering in de slaapkamer?

De belangrijkste reden om te kiezen voor het herstofferen van uw bed is duurzaamheid. Meer en meer kiezen mensen ervoor om ook hun slaapkamermeubilair een tweede leven te geven. Het besef dat het niet nodig is om een bed of een hoofdbord volledig te vervangen omdat alleen de stoffering aan vervanging toe is, dringt steeds meer door. Het bed, of de bed-achterwand, is immers vrijwel altijd nog in uitstekende staat. Door deze te laten herstofferen draagt u bij aan een beter milieu. U doet namelijk niet onnodig een beroep op grondstoffen, arbeid en productieprocessen. VHD Stoffeerderij juicht dit toe en hecht grote waarde aan duurzaamheid en hergebruik van materialen.