Stoffeerderij VDH is gevestigd in het Noord-Hollandse IJmuiden. Sinds 2014 leveren wij verschillende diensten en producten met betrekking tot het bekleden van meubels, kussens, hoofdborden en wandpanelen. Ook voor het stofferen van meubilair in schepen, boten en caravans bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren alle opdrachten zelf uit en doen dit voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Het team van Stoffeerderij VDH

Stoffeerderij VDH wordt gerund door vader en zoon van den Hurk. Vader Ruud is de drijvende kracht achter de uitvoering van de opdrachten. Al bijna veertig jaar geeft hij meubelen een tweede leven door deze opnieuw te bekleden. Ruud is een vakman pur sang en heeft nog steeds dezelfde passie voor het vak als toen wanneer hij begon. Zoon Rick is bij toeval het vak van meubelstoffeerder ingerold. Met zijn vader als leermeester heeft hij zich de vaardigheden voor meubels herstofferen eigen gemaakt. Naast meubels herstofferen is Rick verantwoordelijk voor de organisatorische werkzaamheden van het bedrijf.

Wegens de groei van het bedrijf zijn er sinds 2019 twee extra krachten in dienst. Beide medewerkers hebben dezelfde passie voor het vak van meubelstoffeerder als vader en zoon van den Hurk. Naast dit ‘vaste team’ bieden wij stagiaires de mogelijkheid om ervaring binnen ons bedrijf op te doen. We hopen zo onze passie voor het ambacht van meubelstoffeerder door te geven aan de jongere generatie en het imago van ons mooie vak te verbeteren.

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat onze aarde ook voor toekomstige generaties een fijne plek is om te leven. Wij hechten dan ook grote waarde aan duurzaamheid en circulair ondernemen. Meubels herstofferen is duurzaam, aangezien gebruikte meubels hierdoor een tweede leven krijgen. Stoffeerderij VDH wil hier een stap verder in gaan. Circulaire economie speelt hierin een belangrijke rol. Het is onze missie om binnen vijf tot tien jaar volledig circulair te ondernemen. Hiertoe hergebruiken we grondstoffen en materialen waar dit kan. Zo beperken we waardeverlies van materialen en grondstoffen en produceren we nauwelijks tot geen afval. Kiest u ook voor duurzame meubels?

Onze werkwijze

Kennismaking

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend kunt u ook online een offerte aanvragen. Uiteraard komen we ook graag bij u op locatie om kennis te maken en uw aanvraag te bespreken.

Materiaalkeuze

Bij meubels stofferen is de materiaalkeuze uitermate belangrijk. Het betreft namelijk een keuze voor jaren, dus hier moet goed over nagedacht worden. Stoffeerderij VDH beschikt over een zeer ruime collectie meubelstoffen, leder en kunstleer. Door de ruime ervaring die wij hebben, kunnen wij u als geen ander adviseren met betrekking tot welke materialen voor u het best passend zijn.

Opdracht & planning

U heeft van ons een passende offerte ontvangen. Wanneer deze offerte door u akkoord is bevonden, dan gaan wij voor u aan het werk. U ontvangt een opdrachtbevestiging, waarin u alle gemaakte afspraken terugvindt. Hier staat onder andere in wanneer wij uw meubels op komen halen.

Start werkzaamheden

Op de afgesproken datum halen wij uw meubels op en beginnen wij met de werkzaamheden. Doordat wij alle opdrachten volledig in eigen beheer uitvoeren, zijn onze levertijden kort. In de praktijk betekent dit dat wij uw ‘nieuwe meubels’ binnen één tot twee weken weer bij u afleveren.

Aflevering & garantie

U kijkt vast en zeker uit naar uw opnieuw beklede meubilair. Samen met u inspecteren wij het door ons geleverde werk op het moment dat wij dit volgens afspraak bij u afleveren. Wij zijn overtuigd van ons vakmanschap en bieden daarom twee jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk.