Uiteraard kunt u bij Stoffeerderij VDH terecht voor het (her)stofferen van meubilair van standaard afmetingen. U kunt zich echter afvragen in hoeverre standaard vandaag de dag nog bestaat. Maatwerk is tegenwoordig alles. Veel zakelijke professionals kiezen ervoor om meubilair op maat te laten maken. Denk hierbij aan meubilair voor in de zorgsector, kantoormeubilair, meubilair voor in publieke ruimtes, maar ook voor op maat gemaakt meubilair voor in hotels, cafés en restaurants. Bijvoorbeeld meubilair voor op uw terras met een bekleding die bestand is tegen ons weerbarstige Nederlandse klimaat.

0
Tevreden klanten
0
Meubels nieuw leven in geblazen
0
Meter stof gebruikt

Vervangen of herstofferen?

Er komt een moment dat meubilair aan vervanging toe is. Slijtage of de wens voor een andere look qua interieur, zijn de belangrijkste redenen waarom meubilair wordt vervangen. Hoe gaat u hiermee om wanneer het speciaal voor u op maat gemaakt meubilair betreft?

Op maat gemaakt meubilair is veelal duurder in aanschaf dan meubilair van standaard afmetingen. Wanneer u ervoor kiest om dit meubilair te vervangen door nieuw maatwerk meubilair, dan betekent dit dat u wordt geconfronteerd met een behoorlijke kostenpost. Terwijl vervangen eigenlijk niet nodig is, omdat frame en binnenwerk van het meubilair vaak nog helemaal niet versleten zijn.

U heeft echter nog een andere keus en dat is uw maatwerk meubilair opnieuw laten stofferen door Stoffeerderij VDH. U kiest een bekleding uit onze grote collectie bekledingsmaterialen en wij zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte meubilair er weer als nieuw uit komt te zien. Deze keuze is vaak voordeliger en is bovendien ook nog eens een heel duurzame keuze. U geeft immers uw meubilair een tweede leven.

Hierdoor worden grondstoffen en energie bespaard. Daarnaast werken wij met duurzame materialen en hergebruiken wij bestaande materialen, zoveel als dit mogelijk is. Op deze manier geven wij invulling aan MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Trouwens, wist u dat wij er alles aan doen om in 2030 volledig circulair te ondernemen?

Bekleden van nieuw maatwerk meubilair

Stoffeerderij VDH herstoffeert niet alleen bestaand meubilair dat op maat gemaakt is. Uiteraard stofferen wij ook het op maat gemaakte meubilair dat u nieuw aangeschaft. Denkt u hierbij onder andere aan scheidingswanden en wandpanelen. Maar ook een nieuwe op maat gemaakte bank of fauteuil voorzien wij graag van een passende stoffering. En wat dacht u van het bekleden van nieuw op maat gemaakte hoofdborden als eyecatcher achter uw hotelbedden?

Indien gewenst adviseren wij u graag met betrekking tot de keuze van de bekleding. Ook voor seriematig werk bent u bij Stoffeerderij VDH aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie over maatwerkoplossingen contact met ons op en ervaar onze persoonlijke aandacht, service en passie voor ons vak.