De functie van kussens is tweeledig. Zo bieden zij aan de ene kant comfort en aan de andere kant hebben zij een decoratieve functie. Want zeg nu zelf, wat is een bank of stoel nu zonder kussen? Of u nu kiest voor herstofferen kussens of voor geheel nieuwe kussens laten maken, u bent voor beide opties bij Stoffeerderij VDH aan het juiste adres. Wij zetten de verschillende mogelijkheden graag voor u op een rij.

Maar al te vaak worden kussen vervangen door nieuwe, terwijl dit niet nodig is. Een nieuwe stoffering om de kussenvulling, is vaak slechts alles wat nodig is om een kussen weer lange tijd mee te laten gaan. Maak een keuze uit de grote collectie ‘stof voor kussens binnen’ van Stoffeerderij VDH. Geef zo uw kussens voor op de bank binnen een tweede leven. Of dat fijne kussen van uw favoriete stoel natuurlijk.

Boot kussenstoffering

BOOTSTOFFERING

IN STIJL OVER HET WATER

Kussens voor gebruik op boten en schepen, dat zijn toch outdoor kussens? Begrijpelijk dat u dit denkt en tot op zekere hoogte heeft u hier ook gelijk in. Echter komt er bij bootstoffering en scheepsstoffen nog iets om de hoek kijken. Bootstoffering moet namelijk voldoen aan bepaalde normering met betrekking tot brandveiligheid. Bovendien is het belangrijk dat scheepsstoffen bestand zijn tegen zout water. Bootstoffering is vrijwel altijd maatwerk. Dit is voor Stoffeerderij VDH vanzelfsprekend. Wij verzorgen ook graag uw bootstoffering.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Caravan kussen stoffering

Uw caravan is een verlengde van uw thuis. Met andere woorden, uw caravan moet comfortabel zijn en u moet zich prettig voelen in uw caravan. Kussen voor in de caravan zijn hierbij heel belangrijk. Zij bieden u het nodige comfort en daarbij zorgen ze voor een stukje sfeer in uw tijdelijke behuizing. De kussens in caravans hebben vaak afwijkende maten en zijn hierdoor lastig te vinden. Tot het dienstenpakket van Stoffeerderij VDH behoort ook het vervaardigen van kussens voor caravans. Informeer naar de mogelijkheden!

Vulmaterialen kussens

Stoffeerderij VDH werkt met duurzame materialen. Dit geldt ook voor het vulmateriaal dat wij gebruiken voor herstofferen kussens of het maken van nieuwe kussens. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld. Een wereld waarin we minder een beroep doen op onze aarde om aan onze grondstoffen te komen. Circulair ondernemen noemen we dit en het is onze ambitie om binnen tien jaar volledig circulair te ondernemen. Samen voor een betere wereld, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Lees hier meer over de materialen die Stoffeerderij VDH gebruikt

OUTDOOR KUSSENS

VOOR DE ULTIEME OUTDOOR EXPERIENCE

Kussens voor op de bank binnen zijn uiteraard heel anders dan kussens die u buiten gebruikt. Voor uw loungeset of ander tuinmeubilair volstaan deze niet. Deze kussens voor binnen zijn nu eenmaal niet bestand tegen weersinvloeden als regen en direct zonlicht. U bent wat dit betreft aangewezen op outdoor kussens. Voor deze kussens wordt namelijk een bekledingsmateriaal gebruikt dat hier wel tegen kan.

Het aanbod van outdoor kussens is echter beperkt. Hierdoor is het lastig om kussens te vinden die bij uw tuinmeubilair en/of smaak passen. Stoffeerderij VDH brengt dan uitkomst. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. En vanzelfsprekend maken wij de kussens in de maat die u ons opgeeft.

Outdoor tuin kussens