Vanzelfsprekend voorzien wij niet alleen design meubels van een nieuwe stoffering. Bij Stoffeerderij VDH verzorgen wij ook graag de (her)stoffering van uw meubilair dat niet onder de noemer ‘design meubels’ valt. Dit doen wij met net zoveel plezier en passie. Want ook voor deze meubels geldt dat de kwaliteit van het frame en binnenwerk vaak nog prima in orde is. Dit meubilair vervangen door nieuw is dan ook zeker niet nodig.

Meubilair heeft vaak een emotionele waarde. Denkt u hierbij aan een erfstuk of een meubelstuk dat u cadeau heeft gekregen bij een bijzondere gelegenheid. Afstand doen van zo’n meubelstuk valt vaak zwaar en hoeft gelukkig ook niet. Tenminste, wanneer u ervoor kiest om deze opnieuw te laten stofferen. Elk meubelstuk behandelen wij met de grootst mogelijke zorg en respect. Wij begrijpen dat een meubelstuk voor u meer is dan ‘die stoel of bank die in de kamer staat’.

Maatwerk transformatie
Maatwerk stoffeerderij

Maatwerk is een specialiteit van VDH

U BEDENKT, WIJ MAKEN

Door uw meubels opnieuw te laten stofferen draagt u bij aan een betere wereld. Stoffeerderij VDH hecht hier grote waarde aan. Wij werken dan ook met duurzame materialen en streven ernaar om binnen nu en tien jaar volledig circulair te ondernemen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden.

NEEM DIRECT CONTACT OP