Herstofferen meubilair in de zorgsector

De zorgsector neemt een bijzondere plaats in. Het is een sector die voortdurend in beweging is. Regels, procedures en voorschriften wijzigen regelmatig en budgetten zijn beperkt. Wanneer we dit toepassen op het meubilair in de zorgsector, dan zien we dat dit meubilair aan een behoorlijk aantal regels moet voldoen.

Zo moet dit specifieke meubilair antibacterieel en brandvertragend zijn, om hier twee voorbeelden van te geven. Bovendien moet het eenvoudig te reinigen zijn. Net als elk ander meubilair, is ook ‘zorgmeubilair’ aan slijtage onderhevig. Waar kiest u dan voor, volledige vervanging van het meubilair of kiest u voor de duurzame oplossing die herstoffering heet?

U kiest voor duurzaam

Als professional in de zorg weet u als geen ander dat uw organisatie, bedrijf of instelling een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid kunt u invulling geven door het meubilair opnieuw te laten bekleden.

Dit opnieuw laten bekleden past helemaal in deze tijd, waarin het milieu en klimaat onder druk staan. Zeker als u weet dat het vaak enkel en alleen de bekleding is, die aan vervanging toe is. Meubels in de zorg zijn over het algemeen van uitstekende kwaliteit. Dit betekent dat er met het frame en binnenwerk van het meubilair vaak niets mis is.

Een nieuwe bekleding aanbrengen is dan ook voldoende om het meubilair weer jarenlang mee te laten gaan.

VDH in de zorg, tandarts stoel

VDH IN DE ZORG

DE SPECIALIST VOOR ZORG MEUBILAIR

Stoffeerderij VDH heeft veel ervaring in het herstofferen van meubilair uit de zorgsector. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen op het gebied van brandvertraging, reiniging en antibacterieel. Stoffeerderij VDH heeft net als u een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Zo maken wij zoveel als mogelijk is gebruik van duurzame materialen. Ook hergebruiken wij waar mogelijk materialen, waarbij wij de doelstelling hebben uitgesproken om uiterlijk in het jaar 2030 volledig circulair te ondernemen. Wij geven u graag een indruk welk meubilair uit de zorgsector wij van een nieuwe bekleding kunnen voorzien:

  • Meubilair als stoelen en banken in verzorgings- en verpleeghuizen
  • Meubilair in wachtkamers. Desgewenst maken wij dit meubilair voor u op maat.
  • Tandartsstoelen
  • Behandeltafel
  • Massagetafels

Let op, deze opsomming is zeker niet compleet, maar slechts bedoeld om u een indruk te geven van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Kies ook voor Stoffeerderij VDH uit IJmuiden

Wij beschikken over een grote collectie bekledingsmaterialen voor meubilair uit de zorgsector. U wilt immers wel iets te kiezen hebben. Ook voor meubilair dat niet aan standaard maatvoering voldoet, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor het bekleden van, als de fabricage van meubilair met afwijkende maten. Persoonlijke aandacht en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Alle opdrachten voeren we zelf uit. Dit doen we tegen scherpe tarieven.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf, organisatie of instelling kunnen betekenen.