Wanneer we het hebben over zakelijk meubilair, dan neemt horeca- en hotelmeubilair hierin een aparte plaats in. Horeca –en hotelmeubilair is namelijk heel divers. Dit meubilair varieert van horecabanken tot horecastoelen en van hotelfauteuils tot hotelbedden. Door het intensieve gebruik is dit specifieke meubilair aan een grotere slijtage onderhevig dan bijvoorbeeld kantoormeubilair. Daarnaast worden wandpanelen steeds vaker toegepast in horeca- en hotelmeubilair. En dan hebben we het nog niet gehad over aantallen en de bijzondere/afwijkende maatvoering die dit specifieke meubilair vaak met zich meebrengt.

Stoffeerderij VDH uw partner voor horeca meubilair

Stoffeerderij VDH voor de herstoffering in de horeca

SPECIALIST IN HORECA MEUBILAIR
  • Meer dan veertig jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Advisering in praktisch haalbare oplossingen
  • Korte levertijden
  • Grote keuze uit bekleding (stof, leer en kunstleer)
  • Duurzame onderneming met ambitie binnen tien jaar volledig circulair te zijn
  • Herstofferen is vaak voordeliger dan nieuw aanschaffen

Wat VDH Stoffeerderij voor u kan betekenen? Wij vertellen het u graag. Kom langs in onze werkplaats aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden of…

NEEM DIRECT CONTACT OP

Een nieuwe look & feel

Vanzelfsprekend vervangt u uw horeca- en hotelmeubilair wanneer deze (bijna) versleten is. Daarnaast ontkomt u er niet aan om met enige regelmaat uw meubilair te vervangen, omdat uw gasten dit nu eenmaal van uw verlangen.

Om interessant te blijven voor uw gasten kiest u ervoor om uw hotel, café of restaurant te voorzien van een nieuwe look & feel. Met andere woorden, een nieuwe inrichting. Ook op dit soort momenten is het niet nodig om nieuwe horeca- en hotelmeubilair aan te schaffen.

Herstofferen is ook hier een betere, lees: duurzamere, oplossing. En een oplossing die, zoals eerder gezegd, in veel gevallen voordeliger is dan nieuw kopen van horecameubilair.

Afwijkende maatvoering

Veel horeca- en hotelmeubilair heeft afwijkende maatvoering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote banken voor in de lobby van een hotel.

Of een grote loungebank op het terras. Net zoals voor u geldt dat standaard niet bestaat, zo geldt dit ook voor Stoffeerderij VDH. Wij herstofferen ook meubilair in afwijkende maatvoering. Bovendien leveren wij ook kussens voor dit meubilair.

Uiteraard zijn deze kussens ook in afwijkende maten leverbaar. En voor gebruik buiten zorgen wij er natuurlijk voor dat het materiaal van de nieuwe bekleding (en kussens) bestand is tegen ons weerbarstige Nederlandse klimaat.

0
Tevreden klanten
0
Meubels nieuw leven in geblazen
0
Meter stof gebruikt

Wandpanelen

Wandpanelen worden steeds vaker gebruikt in horecagelegenheden. Wandpanelen zijn uitermate geschikt om een ruimte te verdelen in meerdere ruimtes. Bovendien kunnen wandpanelen ingezet worden om een gedeelte van uw zaak meer privacy te geven, zonder dit gedeelte geheel af te sluiten.

Een akoestisch wandpaneel gebruikt u voor sfeer en het dempen van geluid. VDH Stoffering heeft veel ervaring in het bekleden van wandpanelen. Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan stof, leer en kunstleer, waarmee wij uw wandpanelen kunnen bekleden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Grote aantallen

Wanneer horeca- en hotelmeubilair aan vervanging toe is, dan gaat het al snel over behoorlijke aantallen.

Laat dit geen belemmering zijn met betrekking tot uw keuze om wel of niet te kiezen voor herstoffering van uw horeca- en hotelmeubilair.

VDH Stoffeerderij heeft veel ervaring in herstoffering van horeca- en hotelmeubilair. Mede hierdoor weten wij onze levertijden kort te houden. In overleg is veel mogelijk.

Herstofferen horeca- en kantoormeubilair

EEN DUURZAME OPLOSSING

Wanneer horeca- en hotelmeubilair aan vervanging toe is, dan is dit vaak een grote kostenpost. Terwijl vervangen veelal niet eens nodig is! De kwaliteit van horeca- en hotelmeubilair is over het algemeen zeer goed. De bekleding mag dan versleten zijn, het frame en/of binnenwerk van het meubilair is dit niet.

Een voordeligere optie is dan ook om te kiezen voor het opnieuw laten bekleden van dit meubilair. Bovendien is dit een oplossing die past in deze tijd. Het is immers een duurzame oplossing, omdat bestaand meubilair een tweede leven krijgt. Uw gasten weten dit zeker te waarderen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN
Herstoffering stoelen voor de horeca