De slaapkamer is vandaag de dag veel meer dan enkel en alleen een functionele ruimte, die we nu eenmaal nodig hebben voor onze nachtrust. Het is de plek waar we ontspannen en tot rust komen. Door bijvoorbeeld een goed boek te lezen of nog even een aflevering van je favoriete serie te kijken, voordat je gaat slapen. De slaapkamer van anno nu is een ruimte die smaakvol is ingericht, omdat we hier tegenwoordig veel meer tijd doorbrengen dan vroeger. We besteden veel aandacht aan slaapkamermeubilair als bedden, boxsprings, nachtkastjes en kasten. De achterwand achter het bed of boxspring wordt hierbij niet vergeten, omdat dit een fraai element is dat zowel functioneel als stijlvol is. Een gestoffeerde achterwand is een ware eyecather en mag in geen enkele slaapkamer ontbreken.

Achterwand bed laten maken

Zo’n anderhalf jaar geleden hebben wij in opdracht van Studio Sluijzer dit hoofdbord mogen vervaardigen in een prachtige villa in Uitgeest. Het hoofdbord is gestoffeerd in stof Diesel Forest Green van Aristide fabrics.

Foto’s: Jurrit van der Waal (voor magazine The Art Of Living)

Achterwand op maat laten maken

BIJ UW EIGEN BOXSPRING OF BED

Wanneer u graag een bed achterwand achter uw bed wil, dan betekent dit niet dat u tegelijkertijd uw huidige bed of boxspring moet vervangen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw achterwand op maat te laten maken door VDH Stoffeerderij. Dit levert u direct een aantal voordelen op. Zo is een achterwand op maat laten maken in de meeste gevallen voordeliger dan uw slaapkamermeubilair vervangen door een nieuw bed of boxspring met achterwand. Bovendien is vaak een bed of boxspring nog helemaal niet aan vervanging toe.

Een ander voordeel is dat u niet vastzit aan standaard maatvoering van achterwanden. U bepaalt de afmetingen en de vorm van de achterwand. Een laatste voordeel wat we u graag onder de aandacht brengen, is dat wij uw bed achterwand van die stoffering voorzien die u mooi vindt. Kiest u voor leer, suède of stof? Kiest u voor een effen kleur of voor een fraai patroon? Kiest u voor een vlakke bed-achterwand of voor een hoofdbord met bijvoorbeeld knopen? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Achterwand bed laten herstofferen door professionals

WAAROM KIEZEN VOOR VDH?

We zetten graag even voor u op een rij, waarom ook u kiest voor VDH Stoffeerderij:

  • U staat er niet alleen voor, wij denken graag met u mee
  • Zeer ruim aanbod in bekleding (leer, kunstleer en stof)
  • Standaard bestaat niet, maatwerk wel
  • Voordelige keuze
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Ervaren vakspecialisten met nog echte passie voor hun vak
  • Korte levertijden

Benieuwd wat VDH Stoffeerderij voor u kan betekenen op het gebied van slaapkamer stoffering? Dit laten we u graag zien! Neem dan ook gerust contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden.

DIRECT CONTACT OPNEMEN
Slaapkamer stoffering, waarom VDH?

Uw huidige achterwand opnieuw laten bekleden

Naast een achterwand op maat laten maken, kunt u bij VDH Stoffeerderij ook terecht voor het herstofferen van uw achterwand. Een hoofdbord volledig vervangen door een nieuw exemplaar, is alleen noodzakelijk als de kwaliteit van het hoofdbord minder is geworden in de loop der jaren. Dit is eerder uitzondering dan regel en daarmee is herstofferen van uw achterwand een uitstekende en voordeliger keuze. Een nieuwe stoffering is ook wenselijk wanneer de stoffering zichtbaar versleten of vies is. Ook nu heeft u weer de keuze uit verschillende materialen, kleuren, patronen en vulling. Herstofferen van uw achterwand is overigens ook een prima optie, wanneer u uw slaapkamer graag een andere look of uitstraling wilt geven.

U kiest toch ook voor duurzaam?

Of u bij VDH Stoffeerderij nu kiest voor op maat laten maken van uw bed achterwand of voor het opnieuw laten bekleden ervan, u kiest altijd voor een duurzame oplossing. Wij werken namelijk alleen met duurzame materialen en stellen hierbij hoge eisen aan onze toeleveranciers. Wij werken en verwerken alleen materialen die met respect voor mens, dier en milieu worden geproduceerd. Daarnaast hergebruiken we materiaal waar dit kan, om zo energie te besparen en bij te dragen aan vermindering van de afvalberg. Het is onze ambitie om uiterlijk in het jaar 2030 volledig circulair te ondernemen. U kiest toch ook voor duurzaam?

U wilt een achterwand op maat laten maken? Of wilt u uw achterwand opnieuw laten bekleden? VDH Stoffeerderij vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u heeft. Wij maken graag kennis met u. Neem dan ook gerust contact met ons op. Langskomen op ons bedrijf aan de Kennemerlaan 161 in IJmuiden kan natuurlijk ook.